Verkkokauppa
Verkkokaupan (www.surukoru.fi) tuotteet suunnittelee, valmistaa ja myy LeenaTyni (Y-tunnus 3275431-7).
Verkkokauppa myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme oikeuden hintojen ja postituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteita voi tilata verkkokaupasta osoitteesta www.surukoru.fi. Tilauksen jälkeen lähetämme
tilausvahvistuksen sähköpostitse, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.
Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Puhelinnumeroa edellytetään, jotta seurantatunnukselliset lähetystavat ovat mahdollisia. Asiakas sitoutuu
jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Toimituskulut ja toimitustapa

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut, jotka ilmoitetaan aina tilauksen teon yhteydessä. Toimituskulut Suomeen tilauksen koosta riippuen 5,90-8,90€. Hinta sisältää toimitus- ja pakkauskulut. Toimituskulut näet ostoskorin toimitustapa kohdasta. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä. Vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella.

Toimitustavaksi voi valita myös noudon, jolloin nouto tulee tehdä Ylivieskan toimipisteeltä 2-5 päivän kuluessa lähetyksen valmistumisesta. Tiedot noutamisesta asiakas saa sähköpostitse tilausvahvistuksen yhteydessä. Nouto toimitustapana on maksuton. Noudon voi valita vain siinä tapauksessa, että tuote noudetaan sovitun aikarajan puitteissa Ylivieskasta.

Toimitusaika

Lähetämme kaikki tilaukset tilausjärjestyksessä. Useimmiten toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan verkkokaupassa.

Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokaupan tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain virheettömiä ja alkuperäisessä kunnossa olevia tuotteita. Asiakas vastaa itse palautuksen kaikista kustannuksista. Ennen tilauksen palauttamista on otettava yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@surukoru.fi. Tuotteen korvaus- ja vaihtokustannuksista ja aiheeseen liittyvistä käytännöistä sovitaan henkilökohtaisesti palauttajan kanssa, sen jälkeen kun tuote on tarkistettu.

Ongelmatilanteet

Jos tuote on viallinen tai vaurioitunut kuljetuksessa, ota yhteyttä sähköpostitse info@surukoru.fi, niin sovimme asiasta tapauskohtaisesti. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta.

Muuta

Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.